Alles is Energie en wij als mens vormen een verbinding tussen Hemel en Aarde. Hoe opener we zijn hoe beter we in contact met het geheel staan en van energie voorzien worden. Als vanzelf. Do-In Yoga helpt ons te openen!

blad3

Tijdens de Do-In Yoga worden in groepsverband oefeningen gedaan. Do-In Yoga is een actieve vorm van yoga, met ontspannen en rustige bewegingen. Door bepaalde houdingen aan te nemen en zo het lichaam te strekken, worden de energiebanen geopend. Je gaat de energiestroom in het lichaam beter voelen en er invloed op uitoefenen. Er ontstaat een groter lichaamsbewustzijn. Tevens leer je belangrijke energiepunten kennen en masseren. De ademhaling speelt daarbij steeds een belangrijke ondersteunende rol.

Door het doen van Do-In Yoga oefeningen wordt het lichaam soepeler. Stijfheid, pijn en andere klachten kunnen hierdoor worden voorkomen. Je houding, spijsvertering, concentratie en energieniveau verbeteren. Het draagt bij aan een goede conditie van de meridianen, houdt het lichaam lenig en brengt je in evenwicht. Kortom, je lichamelijke en geestelijke conditie verbeteren erdoor.

De oefeningen vormen een goede aanvulling op Shiatsu behandelingen.

paars 3 lijn 3 px

>>>>  DO-IN YOGA EN SHIATSU ZELFMASSAGE  <<<<

iedere woensdag van 11.00 – 12.30 uur en iedere donderdag van 9.00 – 10.30 uur (uitgezonderd schoolvakanties) in tuinkamer “De Bron” onder mijn praktijkruimte op Randwycksingel 13A. Maximaal 8 deelnemers.

Praktisch:
15 minuten voor aanvang is de deur open en ben je welkom. Kom in gemakkelijk zittende kleding. Liefst in laagjes in verband met opwarmen en afkoelen. Neem een matje en een dekentje mee en eventueel een kussentje.

Voorjaar 2020

op woensdag van 10.30 – 12.00 uur:
4, 11, 18, 25 maart en 1, 8, 15, april 2020
en op donderdag van 9.00 – 10.30 uur
5, 12, 19, 26 maart en 2, 9, 16 april 2020

Jouw bijdrage: € 91 (incl. 21% BTW) voor de hele cyclus.

Bij voldoende aanmeldingen kunnen we nog een derde groep starten. Dus heb je belangstelling, ook voor een ander tijdstip, neem dan zeker even contact met me op.

Ben je een keer verhinderd, dan kun je de les in overleg inhalen op een ander moment, mits je uiterlijk 48 uur van tevoren afzegt. Je kunt ieder moment instappen (aangepaste bijdrage) of een enkele les meedoen voor € 15 (incl. 21% BTW).

Voor aanmelden en meer informatie kun je me bellen of mailen. Welkom!

blad steen afmetingen2

Wanneer je belangstelling hebt voor een op maat gemaakte workshop Do-In Yoga/ zelfmassage, neem dan even contact met mij op. Samen vinden we een passende vorm!

doin logo

Klik hier voor het artikel in het tijdschrift Yoga International:

NIEUWE KIJK OP BURN-OUT MET DO-IN YOGA

27 juni 2018 – Wiljan Cazemier

Tekst: Claudia  Heijdel