Alles is Energie en wij als mens vormen een verbinding tussen Hemel en Aarde. Hoe opener we zijn hoe beter we in contact met het geheel staan en van energie voorzien worden. Als vanzelf. Do-In Yoga helpt ons te openen!

blad3

Tijdens de Do-In Yoga worden in groepsverband oefeningen gedaan. Do-In Yoga is een actieve vorm van yoga, met ontspannen en rustige bewegingen. Door bepaalde houdingen aan te nemen en zo het lichaam te strekken, worden de energiebanen geopend. Je gaat de energiestroom in het lichaam beter voelen en er invloed op uitoefenen. Er ontstaat een groter lichaamsbewustzijn. Tevens leer je belangrijke energiepunten kennen en masseren. De ademhaling speelt daarbij steeds een belangrijke ondersteunende rol.

Door het doen van Do-In Yoga oefeningen wordt het lichaam soepeler. Stijfheid, pijn en andere klachten kunnen hierdoor worden voorkomen. Je houding, spijsvertering, concentratie en energieniveau verbeteren. Het draagt bij aan een goede conditie van de meridianen, houdt het lichaam lenig en brengt je in evenwicht. Kortom, je lichamelijke en geestelijke conditie verbeteren erdoor.

De oefeningen vormen een goede aanvulling op Shiatsu behandelingen.

paars 3 lijn 3 px

>>>>  DO-IN YOGA EN SHATSU ZELFMASSAGE  <<<<

Online via Zoomiedere  maandagavond van 19.00 – 20.30 uur en woensdag van 9.00 – 10.30 uur.

Mocht je graag mee willen doen op een ander tijdstip, neem dan even contact met me op. Bij voldoende belangstelling kunnen we een tijdstip toevoegen.

“Zoom” is een eenvoudig programma om elkaar online te ontmoeten. Wil je meedoen? Stuur me dan een mailtje en ik geef je de link door. De rest wijst zich dan vanzelf. Ik raad je aan om wat eerder in te loggen, zodat we op tijd kunnen beginnen.

Wat heb je nodig?
Een pc/laptop met een microfoon en een camera. Zet die liefst zodanig neer dat je volop in beeld bent en ik jou kan zien en je de begeleiding kan geven die nodig is. Zorg voor een plek waar je ongestoord aan de sessie kunt deelnemen, met voldoende ruimte om je heen. Gemakkelijke kleding, een matje, een dekentje en eventueel een kussentje voor je comfort.

Jouw maandelijkse bijdrage: € 13 (incl. 21% BTW) maal het aantal lessen in de maand. Ben je een keer verhinderd? Dan kun je de les in overleg inhalen op een ander moment, mits je uiterlijk 48 uur van tevoren afzegt. Je kunt ook een enkele les meedoen voor € 15.

Naast de online lessen begint weer een nieuwe Do-In Yoga cyclus:
vrijdag 4 tot en met 25 Maart 2022 van 9 uur tot 10.30 uur in tuinkamer “de Bron” (de ruimte onder mijn praktijkruimte), Randwycksingel 13 a, 6229 EG Maastricht.
Meenemen: dekentje, matje en warme kleding die je aan en uit kunt doen.
Bijdrage: € 52 voor de hele cyclus (met mogelijkheid voor een inhaalles).
Je kunt ook een een enkele les volgen voor € 15.

Voor aanmelden en meer informatie kun je me bellen of mailen.  Neem ook gerust contact op als je graag op een andere dag mee wil/kunt doen. Wie weet kunnen we een nieuwe groep vormen. Er is inmiddels belangstelling voor een korte les in de lunchpauze van 12.00 tot 13.00 uur op vrijdagmiddag, een mooie start van het weekend. Welkom!

blad steen afmetingen2

Wanneer je belangstelling hebt voor een op maat gemaakte workshop Do-In Yoga/ zelfmassage, neem dan even contact met mij op. Samen vinden we een passende vorm!

doin logo

Klik hier voor het artikel in het tijdschrift Yoga International:

NIEUWE KIJK OP BURN-OUT MET DO-IN YOGA

27 juni 2018 – Wiljan Cazemier

Tekst: Claudia  Heijdel