Do-In Yoga wordt ook wel “Zelf-Shiatsu” genoemd, de oefeningen vormen een goede aanvulling op Shiatsu behandelingen. Het is een eenvoudige methode tot zelfzorg die je dagelijks kunt toepassen. Do-In Yoga, D.I.Y., Do It Yourself.

Alles is energie en wij als mens vormen een verbinding tussen Hemel en Aarde. Hoe opener we zijn hoe beter we in contact met het geheel staan en van energie voorzien worden. Als vanzelf. Do-In Yoga helpt ons te openen!

Tijdens de Do-In Yoga worden in groepsverband oefeningen gedaan. Do-In Yoga is een actieve vorm van yoga, met ontspannen en rustige bewegingen. Door bepaalde houdingen aan te nemen en zo het lichaam te strekken, worden de energiebanen geopend. Je gaat de energiestroom in het lichaam beter voelen en er invloed op uitoefenen. Er ontstaat een groter lichaamsbewustzijn. Tevens leer je belangrijke energiepunten kennen en masseren. De ademhaling speelt daarbij steeds een belangrijke ondersteunende rol.

Door het doen van Do-In Yoga oefeningen wordt het lichaam soepeler. Stijfheid, pijn en andere klachten kunnen hierdoor worden voorkomen. Je houding, spijsvertering, concentratie en energieniveau verbeteren. Het draagt bij aan een goede conditie van de meridianen, houdt het lichaam lenig en brengt je in evenwicht. Kortom, je lichamelijke en geestelijke conditie verbeteren erdoor.

Online via Zoom
maandag 19.30 – 21.00 uur

Online én Live vanuit de tuinkamer onder mijn praktijkruimte

woensdag 11.00 – 12.30 uur

Mocht je graag mee willen doen op een ander tijdstip, neem dan even contact met me op. Bij voldoende belangstelling kunnen we een tijdstip toevoegen.

Wat heb je nodig?
Een pc/ laptop met een microfoon en een camera. Zet die liefst zodanig neer dat je volop in beeld bent en ik jou kan zien en je de begeleiding kan geven die nodig is. Zorg voor een plek waar je ongestoord aan de sessie kunt deelnemen, met voldoende ruimte om je heen. Gemakkelijke kleding, een matje, een dekentje en eventueel een kussentje voor je comfort.

Tarief
13 euro per les (maandelijkse betalingstermijn)
15 euro per losse les


Ben je een keer verhinderd? Dan kun je de les middels een opname volgen of in overleg inhalen op een ander moment.

Wanneer je belangstelling hebt voor een op maat gemaakte workshop Do-In Yoga / Shiatsu zelfmassage, neem dan even contact met mij op. Samen vinden we een passende vorm!

doin logo

K.R. – Gepensioneerd Laborant – Vrouw 70 jaar

De wekelijkse do-in yoga oefeningen maken dat ik me beter en soepeler kan bewegen. Ik doe de oefeningen op mijn niveau en heb er veel baat bij. Ook de shiatsu massage helpt heel goed tegen de pijnklachten die ik over heb gehouden aan een ski ongeval.

L. L. – Keel Neus en Oor arts – Vrouw 54 jaar

“Mijn paard rijvaardigheden zijn verbeterd door de do-in yoga, en ik schijn er zelfs anders door te zijn gaan lopen! Ik ben me meer bewust van mijn houding en leer te voelen waar spanning zit en hoe deze ook los te laten.”

M.K. – Ict en Bio Engineer – Man 55 jaar

Tijdens de yoga ervaar ik haar stem als uiterst aangenaam en vertrouw ik op haar kennis en kunde als shiatsu therapeute waardoor ik mijn lichaam kan laten zakken. Dit maakt het extra waardevol en direct to the point